Med Bibliotakeaway kan du trygt bestille og hente bøker her hos oss. Informasjon om bestilling, henting og levering finner du i teksten nedenfor.

Les en god bok, og ta ellers godt vare på hverandre!

Bestilling

Vi tar gjerne imot bestillingen på det du ønsker å låne enten via Bibliofil-appen eller bibliotekets websøk: https://sandefjord.bib.no/cgi-bin/m2.

I appen eller websøket logger du inn med lånenummer og pinkode (eller passord). Vær obs på å velge riktig hentebibliotek ved bestilling. Hvis disse alternativene er vanskelig, så kan du ringe inn bestillingen din. Kontaktinformasjonen finner du nederst på siden.

Når vi har mottatt din bestilling, gjør vi klar bøkene og sender deg en melding om at de er klare for avhenting.

Henting

Når du kommer for å hente, må du ringe oss når du står utenfor biblioteket, se oppslag på døren. Husk å holde avstand til andre, og ikke hent bøker dersom du er syk. Du må ha fått melding fra oss for å kunne hente, og du må hente innenfor oppsatte tider. Vi kan ikke hjelpe til med generelle bibliotekspørsmål eller finne bøker på hylla for deg mens du venter utenfor. Husk å ta med lånekort! For å benytte tjenesten, må du allerede være registrert som låner på Sandefjordbibliotekene.

Hentetidspunkter

Andebu: mandag og tirsdag kl. 10.00-16.00, onsdag kl. 10.00-14.00, torsdag kl.13.00-19.00, fredag kl.10.00-14.00, lørdag kl.10-14.00.

Sandefjord: mandag til torsdag kl. 10.00-19.00, fredag kl. 10.00-16.00, lørdag kl.10.00-15.00.

Stokke: mandag, onsdag og torsdag kl. 10.00-17.00, tirsdag kl. 10.00-19.00, fredag og lørdag kl. 10.00-15.00.

Innlevering

Dersom du ønsker å levere uten å gå innpå biblioteket kan du levere på følgende måter:

Andebu: Bøker kan leveres via luka ved siden av personalinngangen på kortveggen av biblioteket.

Sandefjord: Vi henter det du skal levere når du står på utsiden av biblioteket.

Stokke: Du kan bruke bokinnkastet som du finner til høyre for den gamle hovedinngangen (fra Frederik Stangsgt.)

Kontaktinformasjon

Hvis du trenger hjelp med innlogging for å bestille eller har andre spørsmål kan du kontakte oss på telefon eller e-post.

Andebu: 33438128, E-post: andebubib@sandefjord.kommune.no

Sandefjord: 33416760, E-post: bibliotek@sandefjord.kommune.no