Faste arrangement

Her finner du en oversikt over bibliotekets faste arrangement.
For å lese mer om de forskjellige arrangementene, klikk på den aktuelle boksen.

Bokprat med Maria

Bokprat med Maria arrangeres på Andebu og Stokke bibliotek.

Maria Szacinski gir en levende fremstilling av både forfattere og ulike temaer fra bøkene hun velger ut. Mot slutten av foredraget åpnes det for kommentarer og spørsmål.

Følg med i arrangementskalenderen for aktuelle datoer.

Eventyrstund

I vinterhalvåret har vi eventyrstund for de minste onsdager kl. 10.30. Da er Marianne her med gitaren sin, spiller, synger og forteller for barn i alderen 0-6 år.

Følg med i arrangementskalenderen for aktuelle datoer.

 

Filosofisk salong

Filosofisk salong arrangeres på Sandefjord bibliotek 3-4 ganger i halvåret.

Filosof Are Seljevold inviterer til en åpen, inkluderende og likeverdig samtale, som kan omhandle temaene samfunn, etikk, kunst, kultur og livssyn. Det trengs ingen forkunnskaper for å delta, og alt skal foregå i en åpen, inkluderende og likeverdig atmosfære.
 
Følg med i arrangementskalenderen for aktuelle datoer og tema.
 

 

Kodeklubb

Har du lyst til å lære programmering? Er du interessert i informatikk eller vil du bli fremtidens data-ekspert? Har du lyst å bli kjent med nye venner som er like interessert i data som du?

Hver mandag kl. 17.00-19.00 er det kodeklubb på Sandefjord bibliotek.
Alder: Ungdom fra 10 år

I kodeklubben kan du lære å forstå og beherske din egen rolle i det digitale samfunnet. Vi vil hjelpe deg å ikke bare bli brukere, men også skapere med teknologien som verktøy.

Kodeklubben arbeider for at alle unge i skolealder får mulighet til å lære programmering og bli kjent med informatikk som fag. Vi disponerer egne laptop maskiner.

Sjekk ut Kodeklubbens facebook-side for oversikt over datoer.

Litteraturhalvtimen

Litteraturhalvtimen arrangeres på Sandefjord bibliotek kl. 12.00 hver fredag fra oktober og ut mars. Her kan du høre en av våre ansatte anbefale en god bok. Hvem vet, kanskje dette blir din neste leseopplevelse?

Følg med i arrangementskalenderen for aktuelle datoer.

 

Musikk & poesi

Musikk & poesi arrangeres på Sandefjord bibliotek en onsdag i måneden kl. 18.00.

Her er det åpen scene, og du kan synge, spille eller lese tekster, skrevet av deg selv eller andre. Det kan være poesi eller andre litterære tekster. Ansvarlig for kveldene er Mona Windvik og Jann Rygh Sivertsen. Velkommen som både deltager og publikum!

Følg med i arrangementskalenderen for aktuelle datoer.

 

Rollespillkveld

Nysgjerrig på rollespill, eller kanskje er du allerede en erfaren spiller?
På Sandefjord bibliotek kan du hver onsdag kl. 17.00 spille Dungeons and Dragons (D&D) ledet av en dyktig game master. Du trenger ingen forkunnskaper eller å ta med deg noe, men du må kunne litt engelsk.

Alder: fra 15 år og oppover.

Translate »