Det er ikke alltid like lett å vite hva man skal gi barna i adventskalenderen, uten å sprenge budsjettet eller bare kjøpe dill som blir søppel etter en uke. Vi har løsningen! I bøkenes verden finnes uendelige universer og historier for store og små – og det beste er at det er aldeles gratis og 100% miljøvennlig! På biblioteket kan du i år låne en adventskalender med 24 bøker, tilpasset barnets alder.

Du bestiller på e-post bibliotek@sandefjord.kommune.no eller på telefon 33 41 67 43. Bestillingen må inkludere ditt lånekortnummer, hvilket bibliotek du ønsker å hente på, barnas alder og eventuelt noen interesser. Vi har ikke mulighet til å etterkomme ønsker om spesifikke titler. Siste frist for bestilling er onsdag 23. november.

Vi låner ut og pakker kalenderen ferdig i en fin pose, som kan hentes på ditt valgte bibliotek (Andebu, Sandefjord eller Stokke). Når du bestiller får du oppgitt første mulige hentedato. Alle kalendere får innleveringsfrist i januar 2023, så slipper du å tenke på levering i romjula!

Rykende kopp kakao med marshmellow, sukkerstang og stripede rødt og hvitt skjerf i snøen. Foto.
Translate »