Tilbud for barnehager

Velkommen til barneavdelingen!

På denne siden finner du informasjon om bibliotekets tilbud til barnehager.

Vi vil gjerne ha besøk fra barnehagegrupper, men setter stor pris på beskjed på forhånd. Da kan vi passe på at det ikke blir for fullt på biblioteket. Ta gjerne med matpakka!

Utlån av bøker

På grunn av smittevernregler på biblioteket kan vi ikke låne ut bøker over skranken. Det betyr at dere må ha med barnehagens lånekort, eller bestille bøker på forhånd over telefon/epost. Hvis lånekort er mistet, eller dere ikke har eget kort i barnehagen lager vi gjerne nytt til dere. Husk legitimasjon!

Bokkasser

Vi setter gjerne sammen bokkasser til barnehagen din. Bokkasser er poser/kasser med bøker som dere kan hente, ferdig utlånt, på biblioteket og beholde i barnehagen i opp til 2 måneder. 

Bokkasser kan bestilles på e-post eller telefon.
Andebu: andebubib@sandefjord.kommune.no / 33 43 81 28
Sandefjord: bibliotek@sandefjord.kommune.no / 33 41 67 60
Stokke: stokkebib@sandefjord.kommune.no / 33 29 52 20

Skjema for bestilling av bokkasser finner du her: Bestillingsskjema bokkasser

Inkluder informasjon om aldersgruppe, antall bøker, når dere vil hente den og om dere har noen ønsker om hva den skal inneholde. Jo mer informasjon dere gir oss, jo bedre tilpasset er bøkene. 

Bokkasser plukkes etter kapasitet, så husk å bestill i god tid i forveien så vi har tid til å finne de beste bøkene til dere! Dere henter og leverer bokkassene selv, bøkene står ferdig utlånt til henting på avtalt dato.

Garderobebibliotek

Stokke bibliotek tilbyr også garderobebibliotek til barnehager. Her kan dere bestille inntil 100 bøker som står i barnehagen og som kan lånes ut til foreldre. Barnehagen administrerer selv utlån av bøkene til foreldre ved hjelp av nummererte lister fra biblioteket. Biblioteket kan levere og hente garderobebiblioteket i barnehagen.

Besøk i barnehagen

Hvis dere ønsker besøk fra biblioteket til lesestund eller lignende, ta gjerne kontakt med oss!

Arrangement
Eventyrstund på Sandefjord bibliotek

Hver onsdag 10.30 i vinterhalvåret har vi eventyrstund for de minste. Da er Marianne her med gitaren sin, spiller, synger og forteller for barna. I disse dager må vi gjøre noen nye ting for å sikre smittevern og avstand. Derfor er det nå obligatorisk påmelding til eventyrstunder, ta kontakt på telefon 33 41 67 60 for å melde på din barnehagegruppe. Husk å oppgi antall barn. 

Lesestund på Stokke bibliotek

Stokke bibliotek tilbyr lesestund ved bestilling. Disse er for grupper på ca 10 barn, og passer for barn i alderen 3-5 år.  Lesestundene foregår i hovedsak på biblioteket, men vi har muligheten til å komme til barnehagen dersom det er behov for det.  Lesestund kan bookes til onsdager eller torsdager kl. 10.30, avhengig av kapasitet. Book gjerne flere lesestunder frem i tid!

Andre arrangement

Følg med på bibliotekenes facebooksider for aktuelle arrangement for barnehager!

Andebu biblioteks facebookside

Sandefjord biblioteks facebookside

Stokke biblioteks facebookside

Eventyrrommet – Sandefjord

Barneavdelingen – Andebu

Barneavdelingen – Stokke

Eventyrstund – Sandefjord

Translate »