Kom på spøkelsesbibliotek etter stengetid fredag 28. oktober!

FOR BARN 

Vi inviterer barn i 1.-7. klasse på grøsserkveld på biblioteket! Dette er barnas kveld med skumle aktiviteter, høytlesing, snacks og mye skummel moro. Biblioteket er åpent 17.30-19.30, og man velger selv hvor mye man vil bli med på og hvor lenge man vil være. Kom gjerne i ditt beste kostyme! 

Påmelding til bibliotek@sandefjord.kommune.no innen 21. oktober. Påmeldingen må inneholde navn, antall deltakere (inkl. voksne) og barnas alder. Barn i 1.-4. klasse må ha med en voksen. 

FOR UNGDOM 

Fra 20.30 -23.00 blir det kreativ grøsserkveld for ungdom fra 8. klasse og oppover. 

Vi setter hele biblioteket på hodet til Halloween, og inviterer ungdom til en kveld fylt av kreativitet og grøss! Du kan utfolde deg med buttonsmaskin, smykkelaging, bli med på grøsserquiz med premie, eller skummel vandring i kjelleren – hvis du tør. Kanskje du bare vil ligge på puter og lytte til høytlesing av en grøsserbok mens du spiser snacks, eller spille brettspill? Ta med en venn eller kom alene – gjerne i kostyme, hvis du vil.  

Du velger selv hva du blir med på og hvor lenge du blir, men vi trenger påmelding for å vite hvor mange som kommer. De ti første som melder seg på får goodiebag i døra! 

Påmelding til bibliotek@sandefjord.kommune.no, oppgi navn og alder. Påmeldingsfrist 21. oktober. 

Translate »