Sandefjordbibliotekene ser etter ny avdelingsleder for Kunnskap og læring! Kanskje det er deg? Les mer om stillingen her:

Om tjenestested

Kommunalområdet kultur, idrett og fritid (KIF) i Sandefjord kommune er organisert i fire seksjoner. Seksjon bibliotek omfatter bibliotekene i Sandefjord, Andebu og Stokke (Sandefjordbibliotekene).

Bibliotekene er sosiale møteplasser med mening. De er arenaer for formidling av kunnskap og litteratur, og de skal fungere som debattarenaer og bidra til inkludering og integrering. Bibliotekene er ledd i by- og stedsutviklingen i Sandefjord kommune.

Stillingsinformasjon

Vi søker deg som aktivt vil bidra til videreutvikling og fornyelse av biblioteket. Vi søker etter en leder som er opptatt av biblioteket som en inkluderende møteplass, en arena for læring, medvirkning, deltakelse og opplevelse.

Som leder av avdelingen for Kunnskap og læring vil du ha ansvar for bibliotekets digitale utvikling, med læringsaktiviteter og formidling av kunnskap. Vi søker deg som kan skape engasjement og bidra til nytenkning.

Den som ansettes må regne med å delta i hele bibliotekets arbeidsområde og i alle de tre bibliotekene i kommunen.

Stillingsstørrelse:100 %
Stillingstype: Fast

· Utvikling av digitale tjenester og digital formidling
· Overordnet ansvar for biblioteksystem
· Veiledning og formidling
· Publikumskontakt
· Personalansvar

· Høyere utdanning, 3-5 år
· Bibliotekfaglig og/eller IKT-faglig kompetanse
· Relevant praksis og erfaring fra arbeidsfeltet
· Ledererfaring
· Gode kommunikasjonsevner
· Jobbe selvstendig og i team
· Personlig egnethet vektlegges

· En aktiv og levende arbeidsplass
· En arbeidsplass i endring med et godt arbeidsmiljø

Lønn

Stillingen er plassert i kommunens lønnsregulativ i henhold til gjeldende tariffavtale. Som ansatt er du medlem av Sandefjord kommunale pensjonskasse (SKP). Den ansatte trekkes 2 % i pensjonsinnskudd.

Andre opplysninger: Gjensidig prøvetid er 6 måneder.
Søknadsfrist: 17.10.2021
Tiltredelse: Snarest

Kontaktperson: Berit Borgen, seksjonsleder
Telefon/mobil: 948 99 460
E-post: Berit.Borgen@sandefjord.kommune.no

Høres dette ut som en jobb for deg? Søk på stillingen her!

Andebu bibliotek og servicetorg. Foto.
Bibliotekfasade. Foto.
Stokke bibliotek. Foto.