Til leseforslag
Omslag: "Evighetsspillet" av Hanne Gjerde Buch

Barn – Eldre barn

Evighetsspillet

Buch, Hanne Gjerde2022

Fantasy RomanerDataspill Døden Mødre og sønner Sorg
Bestill

Anbefaling

Fin bok om gaming og sorg

Dette er en fin og sår fortelling om en gutt som har mistet moren sin. Boka har på en original måte vevd sammen tematikk som dataspill og bearbeiding av sorg.

Kian har lært seg programmering av moren sin, og sammen har de laget et spill som heter «Evighetsspillet». Etter at moren dør av sykdom vil ikke Kian spille dette mer. En dag får han en mystisk melding på PC-en sin som ber Kian om å dra inn i Evighetsspillet for å møte moren. Han blir skeptisk og nysgjerrig på hvem som har sendt meldingen, og når en portal åpner seg ender Kian opp i spillet. Han har 24 timer på å fullføre oppdraget sitt, hvis ikke blir han fanget i spillet for alltid. Boka er fin og spennende, og sentral tematikk er gaming, sorg og familie.

Om boken

14 år gamle Kians mor er død, og han er sint og fortvilet. Så får han sjansen til å treffe henne igjen en siste gang, når han blir dratt inn i dataspillet de to lagde sammen. En blanding av fantasy og realisme, med tema sorg, savn og forsoning. Gjennomillustrert roman for mellom-/ungdomstrinnet. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Tale Bergan
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content