Laster side

Åpningstider i dag

Våre bibliotek

Dette skjer hos oss

Se alle arrangementer

Våre leseforslag

Se alle leseforslag

Tjenester og tilbud hos oss

100 bøker før du er 6 årAdvokatvaktArtotekAvistjenesten - NasjonalbiblioteketBarneavdelingenBibliofilBiblioteksøkBok på døraBokhylla - NasjonalbiblioteketBookBitesDatahjelpFilmbibFilmoteketFlippHelpdesk-ITIdunn - din plattform for fag og forskningKopieringLesekrokenLokalhistorieNLBNy i NorgePCer, utskrift og internettPressreaderSpråkgruppeStudieplasserTilbud for barnehagerTilbud for skolerTilbud for studenterVeiledning i søk om bostøtteVerdensbiblioteket
Se alle tjenestene våre

Våre leseforslag

Se alle leseforslag

Bibliotekene våre

 • Andebu bibliotek

  Andebu bibliotek ligger midt i Andebu sentrum. Biblioteket har leseplasser, stille leserom og eget ungdomsrom. Telefontiden følger åpningstidene. Leserommene har åpent mandag-fredag 8-15.30, torsdag 8-19.

  Gå til Andebu bibliotek
  Moderne bygg med skiltet "Andebu bibliotek" i fokus. Foto.
 • Sandefjord bibliotek

  Sandefjord bibliotek ligger i tilknytning til Hjertnes kulturhus og rådhuset. Biblioteket har studieplasser, stille lesesal, stor barneavdeling, verkstedrom, eget ungdomsrom og musikkrom. I ukedagene åpner vi dørene kl. 08.00, og har betjent i skranken og på telefonen fra kl. 10.00.

  Gå til Sandefjord bibliotek
  Sandefjord bibliotek med blomstrende rosa mognoliatre i forgrunnen. Foto.
 • Stokke bibliotek

  Stokke bibliotek ligger i tilknytning til det tidligere kommunehuset, vis à vis togstasjonen. Biblioteket har studierom, leseplasser og artotek. Telefontidene følger åpningstidene.

  Gå til Stokke bibliotek
  Stokke bibliotek med blomstrende trær foran.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Berit Borgen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content