Til leseforslag
Omslag: "Greta Thunberg" av Ma Isabel Sánchez Vegara

Barn

Greta Thunberg

Sánchez Vegara, Ma Isabel2020

BildebokGreta Thunberg Aktivisme Naturvern
Bestill

Anbefaling

Inspirerende biografi med fine illustrasjoner

Denne biografien om Greta Thunberg forteller for de yngste leserne om hennes arbeid for en bedre planet. Fra hun så en film om klimaendringer på skolen, til å holde taler foran store forsamlinger med mennesker som kan gjøre en forskjell. Boka har fine illustrasjoner som underbygger teksten og bakerst i boka er det en faktadel med fotografier. Dette er en inspirerende fortelling om en jente som allerede har oppnådd fantastiske ting.

Små folk, Store drømmer er en bokserie om spesielle mennesker fra vår verdenshistorie. Passer for barn fra 5 år og oppover, lese selv eller bli lest høyt for.

Om boken

Greta Thunberg var ungdomsskoleelev da hun bestemte seg for å streike for klimaet. I løpet av kort tid fikk hun barn og unge fra hele verden med i en global bevegelse for å redde jorda vår. I serien «Små folk, store drømmer» kan man lese om livene til kjente historiske kvinner som har utmerket seg innen alt fra vitenskap og mote til menneskerettigheter og kunst. Alle har de levd enestående liv, og alle begynte som et lite barn med en drøm. Bak i boka er en faktatidslinje med fotografier. Serien er gjennomillustrert i en moderne strek. Sakprosa/billedbok for førskolebarn/småskoletrinnet.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Camilla Svendsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content