Til leseforslag
Omslag: "Kampklar : jagerflypiloten som skapte mentale mirakler i Bodø/Glimt-garderoben" av Bjørn Mannsverk

Ungdom – Voksne

Kampklar

Mannsverk, Bjørn2022

SelvbiografierOppmerksomhetstrening – psykoterapi fotball
Bestill

Anbefaling

Fra jagerflypilot til mental trener i fotballklubben Bodø/Glimt

En skulle kanskje tro at veien fra jagerpilot til mental trener i en fotballklubb vil være lang. Allikevel var det nettopp det som skjedde for Bjørn Mannsverk.

For Mannsverk var det et stort steg å ta, - han verken kunne noe om fotball eller interesserte seg for sporten. Det skulle vise seg å ikke ha noen betydning.

Det er en spennende «reise» Mannsverk tar oss med på. Det gjelder både tiden som jagerpilot OG hvordan han som mental trener klarer å løfte Bodø/Glimt, ikke bare til toppen av norsk fotball, men også ut i Europa.

Boka anbefales for deg som vil vite litt om livet som jagerflypilot. Den anbefales også for deg som er lidenskapelig opptatt av fotball. Er du blant dem som egentlig ikke er interessert i verken jagerfly eller fotball - boka er for deg også!

Om boken

2009: Da 331-skvadronen i Bodø sliter med frafall og stressede piloter, må noe gjøres. Løsningen for F16-pilot Bjørn Mannsverk og resten av mannskapet blir mindfulness og innføringen av mental trening. Ett år senere må skvadronen bidra med fly og piloter til skarpe oppdrag under NATOS aksjon i Libya. Mannsverk og de andre pilotene oppdager da hvor godt rustet de er til å takle press over tid og ta de riktige avgjørelsene, takket være det nye mentale verktøyet de har tatt i bruk. 2020: Bodø/Glimt strever med stressede spillere som sliter med å prestere over tid, og der flere vurderer å gi seg med fotball. Kan 331-skvadronens metoder være verdt å vurdere? Løsningen blir å hente Bjørn Mannsverk inn som mentaltrener. Det skal vise seg å bli en lykkelig match og bidra til fantastiske resultater på fotballbanen.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Camilla Svendsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content