Til leseforslag
Omslag: "League" av Nina Borge

Ungdom

League

Borge, Nina2023

RomanerDataspill E-sport Jenter Konkurranse Videregående skole
Bestill

Anbefaling

Realistisk om spill- og ungdomsmiljø

Dette er en veldig aktuell og relevant bok for ungdommer. Den kommer inn på hvilke utfordringer som kommer med å være jente og gamer, og vi får se hovedkarakteren Jos sitt liv som gamer på nett og i klassen. Trakassering på nett er dessverre en stor utfordring for de fleste gamere, og det er vondt å lese om hvordan jenter har det i gamingmiljøet.

Vi følger Jos sin drøm om å bli profesjonell gamer, og det er spennende å lese selv for de som ikke har spilt League of Legends før. Borge skriver realistisk og imponerende om både spill- og ungdomsmiljø.

Om boken

Som eneste jente i gamingklassen, må Jos jobbe hardt for å bli respektert. Jos har vært gamer så lenge hun kan huske. Alt hun drømmer om er å bli proff. Med skyhøye forventninger starter hun på e-sportlinja på videregående. Men som eneste jente i klassen, er det ikke enkelt å kreve sin plass. En viktig League of legends-turnering ligger foran dem, men i e-sport er det guttene som dominerer. Kommer de til å respektere henne? Er hun i det hele tatt velkommen? Hvor mye er Jos villig til å ofre for å nå helt til topps? Fortelling for ungdomstrinnet.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Camilla Svendsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content