Til leseforslag
Omslag: "Poppy : krimroman" av Kristine Getz

Voksne

Poppy

Kristine Getz

KrimBloggar
Bestill

Anbefaling

Inneholder absolutt alle ingredienser for en knallgod krim.

Da to år gamle Poppy forsvinner på dramatisk vis fra besteforeldrenes hus på Bygdøy, vekker det enorm oppsikt. Poppy er instagramkjendis; dukkeliknende med store grønne øyne, egen fanklubb og eksklusive reklamekontrakter. Kan forsvinningen ha sammenheng med foreldrenes eksponering, eller finnes det et annet motiv? Politietterforsker Emer Murphy er på saken, men kollegaene sender skjeve blikk. Er hun egentlig i stand til å være på jobb? Og ikke minst, finner de jenta i tide?

"Poppy" inneholder absolutt alle ingredienser for en knallgod, kompleks, nervepirrende og velskrevet krim. Det er ikke overraskende at Getz er blitt en storsatsning, jeg krysser fingrene for at neste bok allerede er under arbeid.

Om boken

Poppy er to år og tre måneder og stjerne på Instagram. Takket være henne har mammaen hennes, bloggeren Lotte Wiik, nesten en halv million følgere og en god inntekt gjennom sponsormidler. Men så blir Poppy borte. Hun forsvinner kort tid etter at foreldrene publiserte et bilde av henne utenfor besteforeldrenes hjem. Alle “kjenner” Poppy, og saken får derfor stor oppmerksomhet. Politietterforskerne Emer Murphy og Mons Tidemand kjemper mot tiden og må raskt finne motivet for bortføringen. Dreier deg seg om penger? Er noen ute etter å rette søkelyset mot eksponeringen av barn i sosiale medier? Eller har Lottes ukjente fortid noe med saken å gjøre? Kriminalromanen “Poppy” er Kristine Getz` skjønnlitterære debut. Omtalen er utarbeidet av BS.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Camilla Svendsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content