Til tjenester og tilbud

Rom og utstyr

PCer, utskrift og internett

Her finner du informasjon om publikumspcer, utskriftsmuligheter og internett-tilgang på bibliotekene

Hender som skriver på et pc-tastatur. Foto.
Hender som skriver på et pc-tastatur. Foto.
Hender som skriver på et pc-tastatur. Foto.

Publikums-PCer

Vi tilbyr PCer gratis tilgjengelig for publikum på bibliotekene i Sandefjord. Alle har Windows som operativsystem og har programvare for blant annet kontorfunksjoner (Word/Excel osv.) og Internett (Microsoft Edge). Vi forutsetter at brukerne er selvhjulpne og behersker programmene, men personalet er behjelpelig med råd.

Alle PCene har også tilgang til tjenesten Pressreader, hvor du kan lese utenlandske aviser og tidsskrifter helt gratis. Les mer om Pressreader under tjenester og tilbud.

OBS! Det er ikke tillatt å gå inn på internettsider med pornografisk, voldelig eller rasistisk innhold. Overtredelse kan medføre tap av retten til bruk av Internett på biblioteket.

Hærverk på våre maskiner vil bli politianmeldt.

Utskrift

Utskrifter koster kr. 3,- per side for både svart/hvitt og farge. Vi benytter utskriftsløsningen Princh, slik at du kan velge om du vil betale via nettet eller om du vil bestille utskriften og hente den i skranken.

Internett

Åpent, trådløst nettverk er gratis tilgjengelig på alle våre biblioteker. Det vil si at alle som har bærbar pc med trådløst nettverkskort, smarttelefoner eller nettbrett kan få tilgang på Internett via våre linjer.

Slik logger du på det åpne, trådløse nettverket:

  • Koble til Sandefjord kommune Gjest.
  • Trykk «godta og koble til» på siden som kommer opp

Brukere er selv ansvarlige for å beskytte egen maskin og privat informasjon ved bruk av bibliotekets trådløse nettverk og publikumsmaskiner.

Kontakt

Sandefjord kommune
Ansvarlig redaktør: Camilla Svendsen
Besøk oss på facebookBesøk oss på instagram
Bygget med Libry Content